Η εκπαίδευσή του, στην σύνθεση και μίξη, και η συνεχής μαεστρία του στην τεχνολογία αιχμής, ήταν τα δομικά στοιχεία για την ηχητική του καινοτομία. Τα DJ set του George Loukas είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από το διακριτικό «groove» του, όπου συνδυάζει μουσικα κομμάτια, δημιουργώντας μια υπνωτική σύνθεση που αιχμαλωτίζει τους ακροατες. Η αγάπη του για μια ποικιλία ειδών ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, που κυμαίνονται από ambient, deephouse, έως dub & techno, μεταφράζεται σε αγάπη για την μουσική underground σκηνή.

Η έξοδος του απο την Ελλαδα στα τέλη δεκαετιας 90 στο εξωτερικό επηρεασαν και στηλιτευσαν,διαμορφωνοντας εως και σημερα, τις οποιοες μουσικές του εππιροες. Ανέπτυξε ένα διαφορετικό γούστο στη μουσική, που κυμαινόταν από συνθέτες όπως ο Ennio Morricone, ο Hans Zimmer, ο Vangelis, μέχρι καλλιτέχνες όπως οι Pink Floyd,οι Depeche Mode, Radiohead, οι Air, οι Royksopp και οι Daft Punk.

Μεγαλώνοντας στην μαγευτικη Ρόδο, ο George εκτέθηκε για πρώτη φορά στην ηλεκτρονική μουσική στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Βαθιά εμπνευσμένος από το πρώιμο κίνημα των κλαμπ, με θρυλικά σημεία όπως η Highway, η La Scala, η Space, η Le Palais και το Paradiso Club, του έγινε γρήγορα εμμονή σε συνδυασμό των μουσικών του ευαισθεσιων και του Clubbing κύματος.

Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, ο George είχε μια γρήγορη σειρά συνεργασιων με τις μουσικές του εμπνευσεις και βρέθηκε να εμφανίζετε σε κλαμπ και private dance events, όπως το Cubo, και το Kinky στην Μπολονια της Ιταλιας μέχρι Hi End Bar kai Bistrot όπως το Capocaccia το L’inde Le Palais Dior και το Roberto Cavalli Lounge Cafe της πανεμορφης Φλωρεντιας και της Μπολονιας με ντοπιους και διεθνούς φήμης παραγωγους οπως ο Luis Martinez o dj Memora και ο Ιvan Iacobucci.

Το 2016, ο George επεστρεψε στον τοπο που γεννήθηκε και αγαπησε συνεχιζοντας τις επιτυχημενες συνεργασιες και εμφανησεις σε διαφορα bars μαγαζια οπως το Cavo Tango, το Summer Alter Ego, το Soho και το L’Esquina.