Το νέο άλμπουμ της Jennifer Lopez είναι εμπνευσμένο από την επανασύνδεση με τον Ben Affleck.

«Όλο το μήνυμα του άλμπουμ είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει».

Η Jennifer Lopez είναι ερωτευμένη και δεν πρόκειται να το κρύψει.

Μετά την ανακοίνωση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της «This Is Me… Now», η Jennifer Lopez μίλησε στον Zane Lowe στο Apple Music 1 για το άλμπουμ, αποκαλύπτοντας ότι είναι εμπνευσμένο από την επανασύνδεσή της με τον «έρωτα της ζωής της», Ben Affleck.

«Με απαθανατίσαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή που επανασυνδέθηκα με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Όλο το μήνυμα του άλμπουμ λοιπόν είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει», δήλωσε.

«Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη. Τώρα νομίζω ότι το μήνυμα αυτού του άλμπουμ λέει σε μεγάλο βαθμό ότι αν αναρωτιέστε αν έχετε, όπως εγώ κατά καιρούς, χάσει την ελπίδα, αν έχετε σχεδόν παραιτηθεί, μην το κάνετε. Επειδή η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι αληθινό», τόνισε.

«Θέλω να διαδώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο και αυτό απαιτεί πολλή ευαλωτότητα. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου και κάποια σημεία του με τρομάζουν», πρόσθεσε.

«Και νομίζω ότι κάποια κομμάτια του φοβίζουν και τον Ben. Λέει: “Αλήθεια θέλεις να τα πεις όλα αυτά;”. Κι εγώ του απαντώ: “Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το κάνω, μωρό μου”», είπε.

    Το νέο άλμπουμ «This Is Me… Now»  της Jennifer Lopez, που θα κυκλοφορήσει το 2023, αποτελεί συνέχεια του «This Is Me… Then» του 2002, το οποίο περιείχε αρκετά τραγούδια εμπνευσμένα από την τότε σχέση της με τον Ben Affleck.

Υπάρχει ακόμα η συνέχεια του τραγουδιού «Dear Ben». «Είναι όλα εκεί στο δίσκο», ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Apple Music, η Jennifer Lopez παραδέχτηκε επίσης πόσο πολύ την επηρέασε ο χωρισμός της με τον Ben Affleck πριν από δύο δεκαετίες και εξήγησε γιατί δεν ήθελε να τραγουδά τα τραγούδια που αφορούσαν τον ηθοποιό.

«Δεν τραγουδούσα καν αυτά τα τραγούδια. Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας. Όταν ακυρώσαμε εκείνο το γάμο πριν από 20 χρόνια, πέρασα τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής μου και ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», αποκάλυψε.

«Με έστειλε σε μια δίνη για τα επόμενα 18 χρόνια, όπου δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Δεν μπορούσα να το κάνω σωστά. Αλλά τώρα, 20 χρόνια αργότερα, έχει όντως αίσιο τέλος», συνέχισε.

«Έχει το πιο “δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Χόλιγουντ” τέλος. “Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Δεν πρόκειται να το γράψουμε αυτό γιατί κανείς δεν θα το πίστευε”», ανέφερε.

Τώρα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έχουν τη δυνατότητα να αναλογιστούν την αρχή του έρωτά τους με το νέο άλμπουμ της. Όσον αφορά το «This Is Me… Then», η Lopez σημείωσε ότι ο Affleck «το λατρεύει αυτό το άλμπουμ».

«Αγαπάει τη μουσική. Ξέρει όλους τους στίχους. Ήταν επίσης μαζί μου όταν το δημιουργούσα… Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, κάτι που είναι φοβερό», είπε η Jennifer Lopez.