Ο FEEL GOOD RADIO 104.9 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ SPEEDSECTOR ΣΤΟ 5th FESTIVAL OF SPEED.

Porsche, Mazerati, Ferrari, Lamborghini, McLaren είναι μόνο μερικά από τα brands που πρωταγωνίστησαν στο μεγαλύτερο event των Δωδεκανήσων. Για 5η συνεχή χρονιά, το Speedsector διοργάνωσε στη Ρόδο από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 μια λαμπερή εκδήλωση διεθνούς βεληνεκούς με super cars απ’όλο τον κόσμο. Αφορμή ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, επίκεντρο ο άνθρωπος και η ασφάλειά του. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός στο Nότιο Αιγαίο που προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, ντόπιων και ξένων.

Φέτος, το 5th Festival οf Speed περιελάμβανε τρεις ενότητες:

•“GO SAFE”, ένα σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας για παιδιά, από το Μιχάλη Γεωργιάδη.

•Private, που είχε ως σκοπό τη φωτογράφιση – βιντεοσκόπηση ιδιαίτερων σημείων του νησιού.

• Public, που είχε στόχο να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να δει από κοντά τα ιδιαίτερα αυτοκίνητα του Speedsector.

Μετά τον αγώνα δεξιοτεχνίας των αυτοκινήτων σε κλειστή διαδρομή από την Εθνική Τράπεζα έως την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε στατική έκθεση των αυτοκινήτων στον χώρο του Δημαρχείου και ακολούθησε πάρτυ με πολλή μουσική.

Ο Feel Good Radio 104.9, το No 1 ξένο μουσικό ραδιόφωνο της πόλης μας, έχοντας στο δυναμικό του τους περισσότερους και καλύτερους DJs/παραγωγούς διεθνούς φήμης, και την πληθωρική Νατάσα Ράγιου, ήταν και φέτος Μέγας Χορηγός τού 5th Festival οf Speed, δίνοντας κάθε στιγμή τον παλμό της μεγάλης γιορτής του αυτοκινήτου. Ως χορηγός επικοινωνίας, εξέπεμπε ζωντανά δίνοντας το στίγμα του με εκπλήξεις, διαγωνισμούς, δώρα και φυσικά… πολλή μουσική.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 9 π.μ., όταν η εκπομπή “This Blonde!” με τη Νατάσα Ράγιου και τον Πάνο Ρουμελιώτη μεταδόθηκε ζωντανά από το κέντρο της Ρόδου, απέναντι από το Δημαρχείο. Η Νατάσα και ο Πάνος υποδέχθηκαν τα super cars, φωτογραφήθηκαν με αυτά, συνομίλησαν με Έλληνες και ξένους που είχαν συγκεντρωθεί, χόρεψαν και έδωσαν μια διαφορετική νότα στην πόλη της Ρόδου. Ιδιαίτερα απολαυστική ήταν και η συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου, κο Γιώργο Χατζημάρκο. Κατά τη 1 μ.μ. τα αυτοκίνητα με τους οδηγούς τους αναχώρησαν για Λίνδο.
Το Σάββατο, στην κορύφωση του 5th Festival οf Speed, λίγο πριν τις 4 μ.μ. τα super cars παρατάχθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, αστραφτερά και έτοιμα να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στον αγώνα δεξιοτεχνίας. Ο Mikelinio & o Kostas X. στο μικρόφωνο περιέγραφαν κάθε λεπτό του αγώνα με μπρίο και κέφι. Τα κορίτσια του Feel Good Radio φόρεσαν το πιο όμορφο χαμόγελό τους και μοίρασαν πολλά δώρα στον κόσμο που παρακολουθούσε.

Την Κυριακή έγινε η ανάβαση της Φιλερήμου και οι οδηγοί των super cars απήλαυσαν την υπέροχη θέα. Την Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, παρουσιάστηκε ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας για μαθητές από τον expert στον μηχανοκίνητο αθλητισμό Μιχάλη Γεωργιάδη.

Το 5th Festival of Speed ήταν μία συνδιοργάνωση του Speedsector με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου, την ΔΟΠΑΡ, τον ΠΡΟΤΟΥΡ, το Εμπορικό Επιμελητήριο, τον εμπορικό σύλλογο Ρόδου και τον Ροδιακό σύλλογο αυτοκίνησης.